top of page
Obrázek autoraCharlie

Najdi světlo

Když napíšu, že tato doba je těžká, tak to stvrdím slovem a zhmotním svou obavu ve velkou příšeru. V poslední době zažíváme všichni čas, který nás zkouší ve všech směrech. Ať jsme doma, anebo v zahraničí tak jako momentálně já, všude jsou cítit obavy, lidé mají strach, jsou naštvaní. A tak jsem se vrhla ve svém volném čase na to, jak se psychicky uzemnit a neztrácet hlavu. Studuji jednu knihu za druhou také proto, že jsem se rozhodla vytvořit svůj první kurz, jak zharmonizovat svůj život. Protože kdy jindy?

Podstatou je totiž stále hledat to hezké, co nám tato doba i přes to všechno může přinést. Neztrácet hlavu a hlavně svého ducha! Pomoci nám mohou i maličkosti jako jsou myšlenky či slova. My lidé umíme lehce propadnout negaci, ale stejně tak bojovat za lepší zítřky, stačí se jen rozhodnout, jakou cestou se chceme vydat.

Vždyť život je přece nádherný i přes to všechno. Pokud máme milující osobu, rodinu, přátelé vedle sebe, tak buďme za to vděční. Pokud máme alespoň jeden jediný důvod, proč se ráno usmát, tak to udělejme. Na starosti bude času dost. A žijme přítomností, pokud jsme zavření doma v bytě, tak ten čas věnujme svým dětem, partnerovi, mazlíčkovi, zavolejme kamarádům, udělejme to, co jsme odkládali tak dlouho. Plánujme naše sny nebo je rovnou uskutečňujme. Vytvořme si brožuru přání na tento či příští rok. Potěšme maličkostmi své milé. Mysleme pozitivně, říkejme lidem kolem sebe, jak nám na nich záleží. Nepropadejme vzteku či panice, smutku.

Zamysleme se, za co jsme dnes vděční, nebo za koho? Můžou nás zavřít v okrese, v obci, v bytech či domech, kdekoliv, ale nemohou zavřít naše sny, naši mysl, naše slova. A tak pojďme si osvětlit tuhle tmavou dobu. Najděme své světlo, to které nám prozáří další dny. A já už teď věřím, že se jednou tomu všemu pousmějeme a zapijeme to!

Žijme dneškem, protože tento den se už nikdy nebude opakovat!

Přeji Vám krásný pátek a víkend!

4 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page